Borlänge HF blev för tunga

Det blev förlust med 1-4 i daladerbyt mot Borlänge HF i Malungs Ishall.

Hemmalaget började matchen piggt och tryckte ner motståndarna några byten. Tyvärr fick gästerna ett läge som de tog tillvara på och tog ledningen efter 3,11. Efter det kunde Borlänge HF komma in mer i spelet och gjorde också 0-2 efter 13,36.
Skotten i första perioden 5-13.

I andra perioden var det bortalaget som började bäst och tryckte på. Efter 2,52 kom också 0-3 och efter att Mif dragit på sig två utvisningar efter varandra kom 0-4 i ett numerärt överläge för Borlänge HF.

Skotten i andra perioden 7-12.

I tredje perioden försökte hemmalaget mobilisera energi för att närma sig i målprotokollet men reduceringen kom lite sent och man drog på sig några utvisningar som gjorde det svårt att komma närmare. Målet för hemmalaget gjordes av Fjällkeborn assisterad av Olsson (29) och Wåhleman.
Skotten i tredje 18-6.
Skotten totalt 30-31.

Nåt mål till borde hemmalaget gjort då det fanns bra tillfällen till det men avsluten blev för tama.

Nästa match är hemma mot Kumla HC söndag 10/11 kl. 16.00.