Övertygande vinst mot Surahammar!

Lindlöven vann kvällens bortamatch mot Surahammars IF med 6-1.

Lindlövens inledning av matchen var direkt dålig och efter 5.11 tog Dufåker time out. Efter det så började man åka skridskor och lägga puckarna mot Suras mål på ett betydligt bättre sätt. Efter dryga åtta minuter kunde André Dahlkvist göra 0-1, fem minuter senare kunde Max Lalander göra 0-2 fint framspelad av Alexander Kovalonok.

Elva minuter in i den andra perioden kunde André Dahlqvist göra sitt andra mål. Totte Andrén gjorde sedan 0-4 efter en tilltrasslad situation framför Suras mål.

I den sista perioden spelade Lindlöven mer på resultatet och Sura fick en del möjligheter utan att skapa några jättechanser. Lånet från Örebro Maxim Semjonov gjorde 0-5 efter 46.40, tre minuter senare kunde Sura reducera till 1-5 och i sista spelminuten kunde Jesper Alasaari göra sitt första mål för Lindlöven och fastställa slutresultatet till 1-6.

Som helhet en helt godkänd insats av Lindlöven som i nästa omgång möter Eskilstuna-Linden hemma i Lindehov på söndag kl. 16.00