Ingen poäng mot Linden

Det blev inga poäng i hemmamötet mot Eskilstuna Linden. Matchen slutade 2-4.

Det var gästerna som började klart bäst och gjorde 0-1 redan efter 1,20. 0-2 kom efter 6,43 och då tog hemmalaget timeout. Efter den tog Mif tag i det hela och pressade ner Linden rejält utan att få utdelning. I stället kunde Linden kontra in 0-3 efter 8,40.

Skotten i första perioden 17-8.

Andra perioden blev mållös och trots att hemmalaget försökte trycka på fick man inte till så många farliga målchanser. Inte heller ett powerplay kunde utnyttjas.

Skotten i andra perioden 7-6.

5,02 in i tredje peroden dundrade David Knuts in ett slagskott i krysset och fick äntligen hål på Lindens målvakt. Dryga minuten senare var det Söderlunds tur att sätta ett kanonskott i målet och jakten på en kvittering kunde börja. Men istället kunde gästerna återigen kontra in ett mål med 18,29 på klockan. Mif  försökte forcera in en reducering men kom aldrig riktigt nära.
Skotten i tredje perioden 9-19.
Skotten totalt 33-33.

En ganska jämn match med lite ordnat spel och en alldeles för lam inledning av hemmalaget avgjorde till Lindens fördel.

Nästa match blir mot Forshaga IF fredag 22/11 kl. 19.00 på bortaplan.