1 poäng i Forshaga

Forshaga och Malung byter chanser i början av matchen och MIF har ett skott i ramen tidigt i första perioden. Efter 7,20 får Forshaga ett powerplay som man lyckas göra mål på efter 38 sekunder. Sen blir det inga fler mål i första perioden.
Forshaga vinner skotten med 13-10 i första perioden.

I början av andra perioden utökar Forshaga ledningen till 2-0 efter mål i powerplay. Därefter kommer en period med grinigt spel och utvisningar för två spelare i båda lagen tätt inpå varann. Strax efter det får Kristian Ferletak tag på pucken och kan sätta 2-1. Några minuter senare gör dock Forshaga 3-1 som blir sista målet i andra perioden.
Skotten i andra perioden 13-8

I tredje perioden fortsätter det med spelare i utvisningsbåset för båda lagen och med en man mindre på isen gör Mårten Dalmans 3-2 för MIF med drygt 4 minuter kvar av matchen. En liten stund senare tar MIF time out och vid rätt läge tar man sedan ut målvakten och Gustav Granquist kan sätta kvitteringen med 1,37 kvar av ordinarie tid.
Skotten i tredje perioden 11-11

I förlängningen har båda lagen ett par chanser, men det blir tyvärr Forshaga som får sätta avgörandet och tar två poäng.

En bra insats i 60 minuter innebär att MIF får med sig 1 poäng från matchen i Forshaga även om det kändes som att det lika gärna kunde blivit en till poäng eller två till och med då Kristian Ferletak var nära att göra ett mål i slutet av ordinarie tid.