Vinst mot Malung och klara för Allettan!

Lindlöven säkrade spel i AllEttan efter jul genom att besegra Malung hemma i Lindehov med 5-2.

Hemmalaget började matchen bäste och gjorde även 1-0 efter 7.27, målskytt var Vincent Blomdahl. Efter målet avtog Lindlövens spel mer och mer och Malung tog över spelet men det blev inga fler mål under perioden.

I den andra perioden såg det ut som Lindlöven kände av anspänningen av att kunna säkra AllEttan platsen och Malung kunde vända till en 1-2 ledning genom mål av Daniel Söderlund och Elias Jacobs. Lindlöven får vara nöjda att det bara stod 1-2 efter andra perioden.

I den tredje perioden kom Lindlöven ut som ett nytt lag och spelade den hockey som man ska göra och är bra på. Kvitteringen kom efter 8.13 och det var Jesper Broeng som fick på ett bra backskott i powerplay.

André Dahlkvist gjorde sedan 3-2 med ett skott från blå. Lindlöven stängde sedan matchen när Albin Gunnarsson gjorde 4-2 efter 18.15. När sedan Malung tog ut målvakten kunde Carl Skärström fastställa slutresultatet till 5-2.

Lindlöven får ta med sig det fina spelet från tredje perioden till nästa match borta på söndag mot Borlänge.

Stort grattis till AllEttan platsen.