Förlust i sista grundserieomgången

Förlust för Bajen under onsdagen då herrarna förlorade i sista grundserieomgången hemma mot Visby/Roma.

I Sätra var spelet jämnare än siffrorna (1-4) visade efter två perioder, men bortalaget var effektivare i de avgörande lägena.  I tredje rann det sedan iväg ytterligare, och slutresultatet i en grinig match blev 1-7, efter bl.a. ett hattrick av tidigare Bajenspelaren Christian Olsson. Glädjeämnen för Hammarby var att Gustav Eriksson gjorde sitt första mål för säsongen, och att unge målvakten Nicola Hoffsten (från J18-laget) höll tätt när han fick chansen att hoppa in i slutet.

Kämpainsatsen var det inget fel på, men tyvärr blev det alltså en ny förlust för Hammarby som därmed slutar på tolfte och sista plats i tabellen. Nu gäller det att lyckas ladda om under de dryga två veckors ledighet som väntar innan fortsättningsserien drar igång i mellandagarna! Vi återkommer givetvis så snart spelschemat är fastställt.

Matchsponsor Flinks Järn prisade bäste spelare i respektive lag – i Bajen Robin Kokkonen som stod för en stark arbetsinsats, och i Visby/Roma Christian Olsson som hade tre mål och en assist den här kvällen. På bilden flankerar de Hammarby Hockeys ordförande Hasse Malm.