Phil Horsky stannar i Vimmerby Hockey

Det står i dag klart att Phil Horsky (-83) fortsätter som head coach i Vimmerby Hockey även under kommande säsong. Han går därmed in på sin tredje raka säsong i klubben.
Phil Horsky har under sina två tidigare säsonger lett Vimmerby Hockey till playoff 3, där laget så sent som i våras stod med 1-0 i matcher mot Hudiksvall när säsongen blåstes av.
– Jag är riktigt taggad, och ser verkligen fram emot den nya säsongen. Jag vill tacka sportchef Morgan Persson och hela styrelsen för ett fortsatt förtroende. Det känns väldigt bra, säger Phil Horsky i en kommentar om förlängningen.
Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson är väldigt nöjd med dagens förlängning på tränarsidan:
– Det är en mycket viktig pusselbit som fallit på plats i lagbygget i och med att Phil stannar i vår organisation inför kommande säsong. Att ha kontinuitet på ledarsidan är en grundbult för att kunna jobba vidare på vår inslagna linje, och nu tar vi oss an kommande säsong från det vi fick avsluta i våras. Phil är en oerhört kompetent och omtyckt tränare i vår klubb och ett aktat namn i vår liga. Vi har haft en process sedan säsongen slutade, där vi hela tiden haft Phil som vårt förstaval, och därför känns det oerhört skönt att vi kan fortsätta vårt samarbete även i fortsättningen, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson.
Det nya avtalet är skrivet över 20/21.