Pelle Ström 400 matcher!

-Ikväll när Pelle Ström äntrar isen så gör han det för match nummer 402 i hockeyettan!

Därmed har han passerat den magiska gränsen för 400 spelade matcher för Vimmerby Hockey.
Säsongen 2011/2012 gjorde Vimmerby sin första säsong i ettan, samma höst debuterade den då sjuttonårige Pelle i a-laget. Med tiden har han blivit en ikon bland supportrarna i Vimmerby. Nog är ni ett gäng därute som någon gång stått på läktarplats och skanderat till den numera klassiska ramsan:
”PELLE STRÖM – VÅRAN DRÖM!”

Och en ikon i tigerkulan har han verkligen blivit. Nu är han inne på sin tolfte raka säsong i moderklubben, och har därmed spelat i Vimmerby Hockeys samtliga år i hockeyettan. Under förra året fick Pelle Ström även chansen att testa på allsvenskt spel då han under två matcher var utlånad till norrköpingslaget Vita Hästen. Vilket han också visade att han klarade briljant.

Och inte nog med att han nu gjort mer än 400 matcher i hockeyettan för Vimmerby Hockey. Snart är han även den spelare med flest seniormatcher i VH oavsett division.
Under förra säsongen klättrade han förbi pappa Krister Ström som gjorde 379 matcher i VH, och är nu uppe på andra plats i maratontabellen över antal spelade matcher.

Ikväll ser vi honom inte med sitt klassiska nummer 17 på ryggen. Kvällen till ära så spelar Pelle Ström med nummer 400 på ryggen.💛🖤

 

Foto: idrottsfoto.com