Forwarden skriver tvåårskontrakt med ÖIK

Den Djurgårdsfostrade forwarden Jesper Schiöler anslöt under september föregående säsong på tryout i ÖIK och gjorde så pass bra ifrån sig att det omvandlades till ett permanent kontrakt för resterande del av säsongen. Nu har han skrivit på ett kontrakt som gäller för ytterligare två säsonger framåt. Jesper noterades för 5 mål och 5 assist på 29 matcher under säsongen och visade upp fina egenskaper i spelet som kan gynna ÖIK framöver.

Jesper Schiöler om valet att bli kvar i ÖIK:

– Jag ser framemot två säsonger till med med ÖIK. Jag trivs enormt bra i föreningen och staden där jag också har perfekta förutsättningar av att satsa på hockeyn i kombination med studierna på Mittuniversitet. Det ska bli grymt kul att återigen få spela inför hemmapubliken i Östersund Arena!

Sportchefen Per Tagesson om kontraktsförlängningen med Jesper:

– Kul att Jesper förlänger. Han är en spelare som sitter på skills utöver det vanliga, kan utmana och göra det oväntade. Han är dessutom ung och har fortfarande stor utvecklingspotential så det ska bli spännande att se honom gå på is efter en sommar med Markus Molins träningsprogram.

Spelare och ledare under kontrakt för säsongen 2020/2021

Målvakter:

Carl Hjälm 2020/2021

Robin Christoffersson 2020/2021

Backar:

David Westlund 2020/2021

Forwards:

Elias Bjuhr 2020/2021

Emil Pettersson 2020/2021

Axel Olsson 2020/2021

Jesper Schiöler 2021/2022

Ledare:

Tränare – Markus Molin 2020/2021

Målvaktstränare/Videocoach – Karl Malmquist 2020/2021

Spelare som lämnar:

Ludvig Tallqvist, klubb ej klar

Justin MacDonald, klubb ej klar

Daniel Magnusson, lägger av

Marcus Fornell, klubb ej klar

Tony Söderman, klubb ej klar

 

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK