Ny back klar för Vimmerby Hockey

Vimmerby Hockey förstärker backsidan med 22-årige Jonathan Augustin (-98), som kommer närmast från två säsonger med Nybro Vikings. Han är dessförinnan fostrad i SHL-klubben Växjö Lakers organisation och spelade där upp till och med junioråldern. Jonathan Augustin spelade 39 matcher för Nybro under den senaste säsongen och producerade 11 poäng (6+5) samt gjorde 1 poäng (0+1) på fyra matcher i playoff.
– Jonathan Augustin är en stabil back, en tvåvägsback, som kan bidra både offensivt och defensivt. Han har ett bra skott och spelar smart i båda ändar av isen. Han är i en utvecklingsbar ålder och vi hoppas och tror att han kommer kunna ta nästa steg i sin utveckling hos oss, under Phil Horskys ledning. Det är en spelare som vi följt under två säsonger i Nybro, och som vi är övertygade om kommer att passa in hos oss och i det spelsätt som vi står för. Vi är glada att han valt att fortsätta sin karriär i Vimmerby, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson.
Det nya avtalet är skrivet över 20/21.