Välkommen till Hammarby, Fabian Eggenberger

Hammarby Hockey har gjort klart med Fabian Eggenberger, närmast från Örebro. -Han kommer att bli en stor tillgång. 

Eggenberger är fostrad i Boo och har under ungdomsåren tillhört Nacka när han 2018 flyttade till Örebro. Den 19-årige backen spelade 86 matcher på två säsonger i SuperElit för Örebro J20 innan han nu flyttar hem till Stockholm igen.

-Vi var ute väldigt tidigt i samtal med Fabian och vi är glada att han väljer Hammarby säger assisterande tränare Tobias Jansson och fortsätter; Fabians positionsspel och skridskoåkning kommer att vara en stor tillgång för oss i vinter. Både i det offensiva och defensiva spelet.

Vill vara med på resan 

Fabian själv är hoppfull och vill gärna se Bajens hockeylag nå framgångar igen.

-Hammarby känns som en klubb som vill framåt och vill satsa ungt både med spelare o tränare för att få en nystart o jobba sig upp i seriesystemen och den resan vill jag vara med på. Det ska bli sjukt kul att spela för klubben och hoppas att föreningen kan få fart på hockeyn igen nu.

Tack för att du väljer Hammarby Fabian Eggenberger. 

// Henric Wauge