Välkommen, Casper Siösteen

Hammarby Hockey har gjort klart med 20-åriga Casper Siösteen från Örebro.

-Det känns bra att Casper väljer Hammarby. 

Förra säsongen övertygade Siösteen i Örebro:s J20 lag. Så pass att han både fick prova på spel i Lindlöven:s Hockeyettan-lag och SHL med Örebro. Nu är han klar för spel med Hammarby Hockey.

Siösteen är fostrad i Stocksunds stolthet SDE och gnetade av sina ungdomsår där innan flyttlasset gick till Örebro och SHL-klubben ÖHK:s juniorlag. Där har han hunnit med att spela såväl J18 Elit, J18 Allsvenskan, SuperElit och SHL. Förra året blev han dessutom utlånad till Hockeyettanlaget Lindlöven.

På meritlistan står en silvermedalj i TV-Pucken och en bronsmedalj i J20 SM.

Jag har verkligen fått känslan att föreningen har något riktigt bra på gång! Känns som en bra miljö att utvecklas och bli en bättre ishockeyspelare! Har fått ett bra intryck av gruppen och riktigt kul med ungt lag säger Siösteen om sin nya klubbadress.

En mycket bra värvning 

Assisterande tränaren Tobias Jansson är mycket nöjd med att kunna knyta Casper till Hammarby.

-Casper fick känna av seniorspel både i Örebro och Lindlöven förra säsongen där han hävdade sig bra med sin storlek och arbetskapacitet. Därför känns det bra att han väljer oss i Hammarby den kommande säsongen.

Välkommen till Hammarby Casper Siösteen och tack för att du väljer Bajen. 

 

//Henric Wauge