Äntligen seriepremiär för SK Lejon Skellefteå

Nu är det äntligen seriepremiär för SK Lejon Skellefteå i ATG HockeyEttan efter att man på grund av udda lag i serien stått över första omgången.

Man gör en rivstart i serien och inleder med hela tre hemmamatcher första veckan då Örnsköldsvik, Piteå och Vännäs gästar Skellefteå Kraft Arena.

För er som vill se matchen via playkanalen så köp gärna månadsabonnemang så ser ni alla matcher och stöttar SK Lejon med 10%, erbjudandet hittar ni här: Månadsabonnemang

Efter en liten långsam start

på truppbygget så har man den sista tiden fyllt på med flera spelare och truppen börjar ta form. Det är i många nya spelare i truppen och även helt ny ledarstab.

Till matchen mot Örnsköldsvik så lyfts de duktiga juniorerna Jacob Marklund och Victor Åström upp från Lejons J20-lag. Båda spelarna har tränat och spelat en träningsmatch med laget. För forwarden Jacob som har två år kvar som junior blir det seniordebut.

Huvudtränare Johan Burlin

– Jag känner mig laddad inför premiären, ny säsong och nya förutsättningar. Vi inleder på hemmaplan vilket kan var en fördel. Det är skönt att sätta igång. Vi är taggade och fokuserade.

SK Lejon – Örnsköldsvik onsdag 19:00

SK Lejon – Piteå fredag 19:00

SK Lejon – Vännäs söndag 16:00

Observera att publiken är begränsad till maximalt 50 personer

Köp stödbiljetter för 100 kr via Swish 123 483 1772 fler biljetter, större chans att vinna!
OBS! En stödbiljett ger inte entré till arenan.
Vi lottar ut en matchtröja signerad av Henrik Lundqvist den 13:e december till de som stöttar våra lag via Stödbiljetten
Ditt telefonnummer är din lott! Fler fina priser kommer presenteras löpande!

Skellefteå Kraft – CCM – Sportcity