Huvudtränare klar för SK Lejon Skellefteå

Det är nu klart att det blir Ted Söderlund som blir huvudtränare för SK Lejon. Tränaravtalet sträcker sig över två år med omedelbar start. Ted kommer initialt tillsammans med Sportchef och sportgrupp bygga en slagkraftig trupp där målet är kristallklart, ett omedelbart avancemang till ATG HockeyEttan.

Sportchef Lars Westermark
– Det känns jättebra att kunna presentera Ted som huvudtränare för vår satsning mot att bil ett topplag i HockeyEttan, att avtalet sträcker sig över två år visar att både föreningen och Ted tror på den satsning som nu görs på flera plan. Ted har under flera år tränat vårt J20 lag framgångsrikt, han är en tränare som ställer stora krav på spelarna men som samtidigt får ett stort förtroende tillbaka. Vi kommer nu att bygga en slagkraftig trupp som ska vinna och redan denna säsong avancera i seriesystemet. Vi är ett lag för spelare med stora ambitioner. Målsättningen för kommande säsong är solklar, vi ska vinna grundserien, vinna Alltvåan och vinna kvalserien för ett avancemang till ATG HockeyEttan.