Gå på hockey på söndag, boka plats, begränsat antal biljetter kvar!

Söndag 16:00 spelas en spännande match i  Skellefteå Kraft Arena där SK Lejon tar emot seriens nykomlingar IF Sundsvall Hockey.

Publikantalet är begränsat till 50 personer och Sundsvall fans kommer med tre bilar med fans och har säkrat biljetter till matchen, klokt, gör det även du. Boka biljett på [email protected], biljettpris 100 kr.

För er som vill se matchen via playkanalen så köp gärna månadsabonnemang så ser ni alla matcher i ATG HockeyEttan och stöttar SK Lejon med 10%, erbjudandet hittar ni här: Månadsabonnemang

SK Lejon, kommer från förlust denna onsdag då man mötte Östersund på bortaplan.

Men glädjande nog så levererade den nya centern Patric Colton och visade upp sin målfarlighet med två mål, fortsätter han leverera även på hemmaplan?

Sundsvall har som nykomlingar i serien tagit imponerade segrar mot både Kalix och Kiruna AIF och med Sundsvall fans på plats så kommer det bli en mycket svår match för hemmalaget och krävas en topprestation för att bärga tre poäng.

Köp stödbiljetter för 100 kr via Swish 123 483 1772 fler biljetter, större chans att vinna!
OBS! En stödbiljett ger inte entré till arenan.
Vi lottar ut en matchtröja signerad av Henrik Lundqvist den 13:e december till de som stöttar våra lag via Stödbiljetten
Ditt telefonnummer är din lott! Fler fina priser kommer presenteras löpande!

Skellefteå Kraft – CCM – Sportcity