Tisell: ”Härligt att möta serieledarna”

Det vankas en tidig seriefinal i Liljas Arena under onsdagskvällen när IF Troja/Ljungby kommer på besök. Vikings kommer senast från derbyseger mot Kalmar HC medan Troja/Ljungby förlorade hemma mot Tranås AIF.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 28 oktober.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Biljetter: Köp din biljett till Arenahyllan här!
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Derbyseger i lördags mot Kalmar, vad tar du med dig från matchen?

– Det blev en väldigt ryckig match och jag kan tycka att det är synd att det blev så. Det jag tar med mig från den matchen är att vi är svåra att göra mål på, men vi fick inte till det i våra powerplay. Sedan hade jag hoppats på att vi hade fått in något eller några fler mål på de chanser som vi hade. Det blev ett spännande avslut, där vi denna gången hade marginalerna på vår sida. Vi har i andra matcher har haft marginalerna mot oss, så är det ibland!

En tidig seriefinal väntar mot Troja/Ljungby, tankar inför den matchen?

– Det ska bli härligt att möta serieledarna! Det kommer att bli en jämn och tuff match som vanligt mot Troja. Det kommer att bli oerhört spännande. Jag hoppas på en riktigt bra med match med högt tempo.

Läget i truppen?

– Det ser bra ut, vi har alla tillgängliga imorgon.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!