Stabil vinst i Grums

Bild: Hasse Persson

Lindlöven tog en viktig och välförtjänt seger när man kunde besegra Grums på bortaplan på onsdagskvällen.

Den första perioden var fartfylld och jämn men blev mållös.

Lindlöven tog tag i matchen från start i den andra perioden och skapade flera bra lägen men det skulle dröja till den sista minuten innan man kunde göra 0-1 genom Maxim Semjonov, innan dess han Maxim med att missa en straff.

Lindlöven gjorde 0-2 efter drygt två minuter i den tredje perioden, målskytt var återigen Maxim Semjonov snyggt framspelad av Jesper Broeng. Efter målet blev Lindlöven mer odisciplinerade men efter en timeout i den sjätte minuten kom man tillbaka till det tidigare disciplinerade spelet. Grums fick en bra möjlighet till reducering när man i slutet på matchen fick möjlighet att spela powerplay i fyra minuter men det var bortalaget som fick de vassaste chanserna mot Grums öppna mål och kunde ta en välförtjänt seger med 2-0.

Nästa match är hemma i Lindehov på söndag kl 16.00.

Vi kan nu ta  in 260 sittande personer i publik så välkomna till Lindehov.