BREAKING NEWS – Kanadensisk landslagsforward till SK Lejon Skellefteå

Det är nu klart att den Kanadensiska forwarden Matthew Maggio (17) är klar för SK Lejon. Maggio är en mycket lovande kanadensisk forward, har sex landskamper med U17 landslaget. Han bedöms vara högaktuell för nästa års NHL-draft.

Maggio kommer närmast på lån från Windsor Spitfires i Kanadensiska OHL där han under förra säsongen producerade 14 poäng (3+11) på 45 matcher. Trots sin unga ålder har han två säsonger och 80 matcher i OHL-ligan som rankas som en av världens bästa juniorligor.

Redan som 15-åring gjorde han sitt första mål i ligan vilket han aldrig glömmer: LÄNK

Under Covid-19 nedstängningen har Matt tillsammans med några hockeykompisar tränat mycket hemma där han har ett fullt gym och med hjälp av sin pappa Rob Maggio, en erkänt duktig fystränare som bland annat hjälp Detroit Red Wings och Winsor Spitfires i OHL. Matt har även kört inlines varje dag och har en egen plast-is i källaren.

Vi önskar Maggio välkommen till Skellefteå och SK Lejon och vi ska göra allt för att hjälpa honom utvecklas och nå sitt mål att spela i NHL.

 

Tack alla som köper stödbiljetter, ni håller igång föreningslivet i dessa svåra tider.

Nu adderar vi ett presentkort från SportCity på 2500kr som vi lottar ut efter säsongen bland alla som köpt stödbiljett. sedan tidigare har vi en matchtröja signerad av Henrik Lundqvist som lottas ut den 13:e december.

Köp stödbiljetter för 100 kr via Swish 123 483 1772 fler biljetter, större chans att vinna!
OBS! En stödbiljett ger inte entré till arenan.
Ditt telefonnummer är din lott! Fler fina priser kommer presenteras löpande!

Skellefteå Kraft – CCM – Sportcity