Inför Tranås AIF – Borås Hockey

Tranås AIF – Borås Hockey, fredag den 5 mars klockan 19:00, Stiga Arena

KÖP MATCHEN ONLINE – KÖP MÅNADSABONNEMANG – MATCHSTATISTIK

Knappt en veckas träning efter ett längre uppehåll. Hur har benen och humöret känts?
Denna vecka har det handlat om att få igång flåset igen efter ett längre uppehåll. Många i laget har legat sjuka så givetvis har det varit en del tunga ben. Humöret är det inget fel på dock, vi har en go känsla inom gruppen.

Två nya backar klara, vilka roller ska de ha och hur har det gått för spelarna på plats i Borås?
Japp, Boutin och Thrower anslöt i början på veckan och har kommit bra in i gruppen. Två rejäla tvåvägsbackar som kliver in med värdefull attityd och rutin för gruppen. Att få in två importer med tanke på hur världen ser ut i dagsläget var inte det enklaste. Flyg, gränspoliser, covidtester med mera, sportchef Holst fick jobba dygnet runt där ett tag. Men skönt att det löste sig.

Tranås borta, vad vet ni om Tranås och vad kommer krävas av er i matchen?
Tranås är ett spelskickligt lag med snabba omställningar och energifylld offensiv. Det som kommer krävas är ödmjukhet från oss, jobba hela tiden med enkla grunder. Sedan kommer närkampsspelet vara avgörande. Det lag som går vinnande ur närkamper med puck brukar vinna matcher.

Hur ser truppen ut idag?
Melwin är fortsatt på skadelistan och Aterius är avstängd. Annars så har jag alla spelare tillgängliga. Hur vi mönstrar laget får ni se vid nedsläpp.