Tack för allt #40 Friberg

Tack för allt, # 40 Mikael Friberg.
Efter 336 matcher slutar resan som spelare för forwarden Mikael Friberg.
Allting började vid 6 års ålder och nu 25 år senare och 336 matcher för Kalmar HCs A-lag har nu karriären som spelare och kulturbärare nått sin slutdestination.

Micke gjorde sin första A-lagssäsong 2008/09 och har därefter fortsatt sin trogna bana i moderklubben och har varit en stor del av resan från division 3 till nuvarande Hockeyettan. Vem minns inte Mickes förlösande 0-2 mål direkt från utvisningsbåset i kvalmatchen mot Valdemarsvik där Kalmar HC blev klara för Hockeytvåan?

Friberg har sammanlagt spelat 336 matcher för Kalmar HC och gjort totalt 139 poäng fördelat på 63 mål och 79 assist.
Den snart 31-årige Mikael Friberg har alltid underkastat sig rollerna han givits från alla dom olika tränarna han har haft och har alltid spelat för klubbmärket på tröjan, samt burit kulturen på sina axlar runt Kalmar HCs A-lag.

Friberg har varit, och är en ambassadör för Kalmar HC, innan som spelare och nu hoppas vi alla att nya utmaningar väntar för Mikael inom föreningen där Kalmar HC med stolthet ser fram emot en ny tid med Kalmar HCs meste spelare genom tiderna.

Vi avslutar med orden, Tack för alla matcher och ditt engagemang som spelare och alla minnen du gett oss ute på rinken! Kommentera och ge din kärlek till # 40 Mikael Friberg i kommentarsfältet! #40 #VIÄRKHC