Carl Sjöberg till Kalmar HC

Vi hälsar forwarden Carl Sjöberg välkommen till Kalmar HC. Sportgruppen och Sjöberg är överens om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 21/22.

20-årige Sjöberg har spenderat som juniortid i Örebro HK där han spelar J20-National och blev denna säsongen utlånad till Lindlövens IF i Hockeyettan där han totalt spelade 28 matcher och stod för 2 mål och 5 assist. Carl Sjöberg har IK Oskarshamn som moderklubb och har 19 juniorlandskamper för Tre Kronor på meritlistan.

Sjöberg spelade 2017 en cup med Kalmar HC i Rimbo med 01-laget.
Carl Sjöberg om att skriva på för Kalmar HC:
”- Det känns väldigt roligt och inspirerande att komma till Kalmar. Jag har varit där och spelat mycket under uppväxten så ska bli väldigt kul och få hjälpa Kalmar till nya nivåer. När Daniel hörde av sig efter säsongens slut fick jag ett väldigt bra intryck av hur han vill att Kalmar ska vara och vilka mål föreningen har. Det kändes både som en nystart för Kalmar HC men även en nystart för mig. Det fanns ingen tvekan egentligen att skriva på för Kalmar utan valet för givet. Nu hoppas vi bara att allt går som det ska med utvecklingen av covid-19 så att KHC-supportrarna får vara med på plats från start och att det tillåts mer än 8 personer.”

Sportchef Daniel Stolt om Carl Sjöberg:
”-Carl kommer med bra utbildning från Örebros juniorer där han varit en framträdande spelare. Har bra händer och är en smart spelare. ”

Foto Hasses Sportbilder