André Dahlqvist förlänger med BHF

Orsa IK fostrade backen André Dahlqvist är klar för en till säsong i föreningen efter att ha signat på en kontraktsförlängning med BHF. Backen som stod för 12 poäng under säsongen och kliver in på sin andra säsong i föreningen efter att ha anslutit från seriekollegan Lindlövens IF inför den förra säsongen.

Vad kommer du att bidra med till Borlänge Hockey nästa säsong? 

-Jag vill ta nästa steg i min hockeykarriär som individ och med laget. Jag kommer att bidra med ett hårt jobb i både den  offensiva och defensiva zonen och komma med ett glatt humör varje dag.

Vad är dina tankar kring säsongen som kommer? 

-Mina tankar kring säsongen som kommer är att de ska bli kul att få representera Borlänge Hockey en säsong till och hoppas att vi får se lite publik i hallen till säsongsstarten! Jag tror att vi kommer bli ett nytt och starkt lag denna säsong där vi kan nästa steg tillsammans, avslutar André.

För senaste nytt kring lagbygget, följ oss på våra sociala medier!