Skaderapport efter sju matcher

Efter sju spelade matcher inom HockeyEttan står Lindlöven med två stora skador i laget.

Den senaste skadan kommer efter hemmamatchen mot Eskilstuna Linden. Med fyra minuter kvar av ordinarie matchtid så fick högerforwarden Anton Karlsson en tackling som förde med sig en knäskada.

– Jag var till röntgen i veckan och det ser inte ut som att jag kommer att kunna vara med i matcherna på ett tag. Knät är fortfarande svullet men jag kommer att kämpa vidare i den mån som jag kan. Det kan däremot dröja lite med en comeback för min del, berättar Anton som hann med spel i nära fem matcher.

Sedan tidigare har Lindlövens tjeckiska nyförvärv Zikmund Mróz fått med sig en skada. Skadan kom innan säsongens startskott och backen har ännu inte hunnit visa upp sig för hemmapubliken.

Krya på er grabbar!