Tre poäng till Vikings!

Nybro Vikings tar tre poäng i Liljas Arena under onsdagskvällen när KRIF Hockey besegras med 3-0.

Under onsdagskvällen gästades Nybro Vikings av KRIF Hockey i Liljas Arena. Nybro tar tag i taktpinnen i den första perioden och skapar några bra chanser framåt. Efter drygt sex minuters spel skapar hemmalaget också ett läge i powerplay där några halvchanser skapas. Ledningsmålet för Vikings kommer istället några minuter senare när Simon Hansson gör 1-0 efter fint förarbete av Robin Wengdahl och Eero Savilahti.

I den andra perioden är det ombytta roller. Om Nybro var det bättre laget i den första perioden så är KRIF betydligt hetare i mellanakten. De skapar några riktigt vassa chanser och pressar Vikings hårt genom i stort sett hela perioden. Hemmalaget får tacka Pontus Eltonius i kassen för att ledningen med 1-0 står sig.

I den tredje perioden får Nybro en bra start när Simon Hansson gör sitt andra mål för kvällen och sätter dit det viktiga 2-0 målet. Några minuter senare punkterar sedan Eero Savilahti matchen när han snyggt sätter 3-0 till Vikings. KRIF ångar på resten av matchen men ikväll är Pontus Eltonius en riktig vägg i kassen och håller nollan.

Nybro Vikings spelar nästa match om en vecka, på onsdag den 3 november mot Halmstad Hammers. Nedsläpp kl. 19.00.
Köp din biljett här!

Nybro Vikings – KRIF Hockey 3-0 (1–0, 0–0, 2-0)
Målen: 1-0 (14.13) Simon Hansson (Robin Wengdahl, Eero Savilahti), 2-0 (42.35) Simon Hansson (Eero Savilahti, Robin Wengdahl), 3-0 (48.10) Eero Savilahti (Simon Hansson, Robin Wengdahl)
Skott: 23-34 (10-4, 6-15, 7-15)
Domare: Robin Werner
Publik: 1 183
Halva Potten: Vinstnummer 4352 och Vinstsumma 4125 kr