Ny back till KHC

Vi hälsar backen Casper Andersson Marin välkommen till Kalmar HC.

Caspers moderklubb är Limhamn HK men kommer närmast från spel i hockeytvåan med Trelleborgs IF. Juniortiden för Andersson Marin spenderades i IK Oskarshamn. Kontraktet är ett korttidskontrakt och är skrivet på 1 månad.

Sportchef Daniel Stolt om att plocka in Casper och vad han får av honom som spelare : ”-Efter att Marcus Lundberg valt att lämna KHC har vi varit sju backar och på det en del skador och sjukdomar så därför väljer vi att fylla på truppen med Casper Andersson Marin. Casper tränade lite med oss i Oskarshamn och gjorde det okej. Casper kommer hit och tävlar om en plats i uppställningen och vi hoppas att det slår väl ut.”

Casper Andersson Marin om att skriva på för KHC: ”-Väldigt spännande! När jag pratade med Daniel Stolt så kändes det helt rätt. Fått en positiv bild av laget och staden! Ska bli skönt att komma tillbaks till Småland!”