Inför ÖIK – Borlänge

Kjellas tankar inför matchen:

Idag kl.16 startar matchen mot Borlänge i Östersund Arena. Vi mötte Borlänge i mitten av december på bortaplan och förlorade en jämn match med uddamålet.
Borlänge spelar med snabba spelvändningar och en hel del riktigt bra hockeyspelare i sitt lag.
Vi själva kommer från en seger på bortaplan mot Forshaga med 5-1. Där första 40 minuterna var riktigt bra. Vårt fokus idag är att behålla den fart och aggressivitet vi haft sista två matcherna (Boden 3-2, Forshaga 5-1), att vara konsekventa i vårt spel.
Som ni säkert sett så har vi avbrutit samarbetet med Edwin Hedberg som kommer fortsätta sin säsong i England, samt att förstaårssenioren Elias Lindström går till San Diego Sabres i USA. Vi har inte kunnat erbjuda Elias den istid han behöver.
I skrivande stund är alla spelare tillgängliga idag förutom målvakterna Isak Mantler och Hugo Marklund.
Kan ni inte komma till arenan, så sänds matchen här: