Helge Holmstrand tvingas avsluta säsongen

Vi tvingas meddela att backen Helge Holmstrands säsong är över. Han tvingas avsluta årets säsong på grund av sviterna efter den hjärnskakning han ådrog sig tidigare under Allettan.
– Hälsan går först, och han tar helt rätt beslut att avsluta säsongen och vila för att komma tillbaka framöver. Naturligtvis är det tråkigt för Helge, som brinner hårt för sin hockey att ta det här beslutet. Vi lider med honom. Men förhoppningsvis ska han kunna spela ishockey under lång tid framöver, och hjärnskakningar måste alltid tas på största allvar, säger Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Morgan Persson.
Vimmerby Hockey önskar Helge Holmstrand ett snabbt tillfrisknande och att han kommer tillbaka i spel nästa säsong.
Samtidigt står det klart att han Martin Holmstrand, yngre bror till Helge, har skrivits över till Virserum i division tre. En så kallad dispensövergång, som gör att han kommer kunna kombinera spel i Vimmerby Hockeys J20 och VSGF i Alltrean.