Förlust mot Karlskrona – J20-backar lånas in efter flera skador

Vimmerby Hockey föll knappt i hemmamötet med Karlskrona under onsdagen. Trots stort spelövertag och ledning 2-1 i tredje perioden blev det förlust med 2-3. I truppen är flera backar skadade – och nu lånas HV71:s J20-duo Martin Brovall och Tobias Abrahamsson in i truppen till helgens bortamatcher. 

Aku Alho (sjuk), Oskar Carlsson (skadad), William Dageryd (klev av med skada mot KHK), Hugo Enock (skadad) och Helge Holmstrand (avbrutit säsongen efter hjä

rnskakning) är samtliga inte tillgängliga inför fredagens bortamatch mot Nybro.

Därför lånas J20-duon Martin Brovall och Tobias Abrahamsson (båda födda 2003) in från HV71:s J20. Båda tränar med VH under torsdagen och spelar fredagen och söndagens bortamatcher mot Nybro respektive HC Dalen.
Vi vill rikta ett stort tack till HV71 som hjälper oss i detta utsatta läge på backsidan.

Karlskronamatchen var ännu ett bevis på att Vimmerby Hockeys spel är på helt rätt väg. Stort spelövertag i period och tre var på väg att sluta i tre poäng. Men en sen vändning av Karlskrona bromsade detta – som av många beskrivs som rena rånet för att tala klarspråk, men som bekant är det målen som räknas.

Vi laddar för nya tag borta mot Nybro imorgon. Där kan vi också puffa för att Nybro har gratis inträde i matchen – så att vill du och stötta VH imorgon, så är det helt gratis att kliva in i Liljas Arena.