Jacob Isaksson tillbaka i Vimmerby Hockey

Timmarna innan transferfönstret 21/22 stängde plockade Vimmerby Hockey in ett nyförvärv på backsidan. Egna produkten Jacob Isaksson är tillbaka och har skrivit på för resten av säsongen. 

Jacob Isaksson (-92) spelade senast i VH säsongen 2018/19. De senaste två säsongerna har han representerat Åseda i hockeytrean. Totalt har han spelat sju säsonger för VH i Hockeyettan, och har spelat 283 matcher i ligan.
Nu blir det en comeback i Vimmerby Hockey
– I en situation där vi har Helge Holmstrand borta för resten av säsongen, William Dageryd borta upp till tre veckor och Oskar Carlsson och Hugo Enock borta på obestämd tid måste vi agera. ”Jalle” är fostrad i klubben, har stor erfarenhet av nivån sedan tidigare och är en stabil back. En smidig lösning för oss, säger VH:s klubb- och sportchef Morgan Persson.
Jacob Isaksson ansluter till truppen på torsdag och är aktuell för spel i lördagens bortamatch mot Mariestad.
Det står också klart att målvakten Robin Christoffersson dubbelregistreras i både Vimmerby Hockey och allsvenska BIK Karlskoga. Men kommer att fullfölja hela säsongen med Vimmerby Hockey.
Transferfönstret stängde vid midnatt natten mot onsdag, och Vimmerby Hockey gjorde inga mer förändringar i truppen under kvällen.
Foto: Dagens Vimmerby