fre 13 sep Slut
Hockeylag VRH 2
Hockeylag HIF 1
lör 14 sep Slut
Hockeylag STR 1
Hockeylag WIN 2
sön 15 sep Slut
Hockeylag VSB 5
Hockeylag VRH 4
sön 15 sep Slut
Hockeylag HAN 4
Hockeylag ESK 5
sön 15 sep Slut
Hockeylag HHC 5
Hockeylag SHC 0
sön 15 sep Slut
Hockeylag SEG 2
Hockeylag VBK 5
sön 15 sep Slut
Hockeylag HUD 4
Hockeylag HIF 3
ons 18 sep Slut
Hockeylag VBK 0
Hockeylag HHC 5
ons 18 sep Slut
Hockeylag SHC 3
Hockeylag STR 4
ons 18 sep Slut
Hockeylag WIN 8
Hockeylag HAN 2
ons 18 sep Slut
Hockeylag ESK 2
Hockeylag VSB 4
ons 18 sep Slut
Hockeylag HIF 5
Hockeylag SEG 8
fre 20 sep Slut
Hockeylag VRH 6
Hockeylag HUD 3
sön 22 sep Period 1
Hockeylag STR 0
Hockeylag VBK 1
sön 22 sep Period 2
Hockeylag HHC 2
Hockeylag HIF 1
sön 22 sep Period 2
Hockeylag SEG 0
Hockeylag VRH 1
sön 22 sep Period 2
Hockeylag WIN 1
Hockeylag ESK 0
sön 22 sep Period 1
Hockeylag SHC 2
Hockeylag HAN 0
mån 23 sep 19:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag VSB -
ons 25 sep 19:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag SEG -
ons 25 sep 19:00
Hockeylag HIF -
Hockeylag STR -
ons 25 sep 19:00
Hockeylag VBK -
Hockeylag HAN -
ons 25 sep 19:00
Hockeylag SHC -
Hockeylag WIN -
ons 25 sep 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag HUD -
fre 27 sep 19:00
Hockeylag VRH -
Hockeylag HHC -
lör 28 sep 16:00
Hockeylag STR -
Hockeylag VRH -
sön 29 sep 16:00
Hockeylag HAN -
Hockeylag HIF -
sön 29 sep 16:00
Hockeylag HHC -
Hockeylag VSB -
sön 29 sep 16:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag HUD -
sön 29 sep 16:00
Hockeylag SHC -
Hockeylag ESK -
sön 29 sep 16:00
Hockeylag WIN -
Hockeylag VBK -
ons 02 okt 19:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag HHC -
ons 02 okt 19:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag STR -
ons 02 okt 19:00
Hockeylag HIF -
Hockeylag WIN -
ons 02 okt 19:00
Hockeylag VBK -
Hockeylag SHC -
ons 02 okt 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag SEG -

Rekrytering: Erikshjälpen

Hudik Hockey och Mitt Norden Biståndscenter/Erikshjälpen har idag, 7 april 2015, kommit överens om ett samarbete där vi, Hudik Hockey förespråkar att urväxta och överblivna hockeyprylar som ligger och samlar damm, istället skänks till Erikshjälpens butik i Hudiksvall. Prylarna kommer där tas om hand och säljas i butiken. Detta innebär att gammal hockeyutrustning kan få nytt liv och komma till glädje för någon annan. Hudik Hockey kommer få en egen plats i butiken där de inlämnade hockeyprylarna kommer att skyltas upp och säljas.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer att lämna in urväxta hockeyprylar som ligger hemma och inte kommer till användning och genom det göra det enklare för många killar och tjejer att på ett billigare och enklare sätt utöva idrotten vi älskar.

– Först och främst ligger detta i linje med vårt samhällsengagemang att vi är med och stöttar, dessutom är den stereotypa bilden av hockey att det är för dyrt att börja spela hockey p.g.a. dyr utrustning och detta kan vi minska på det genom att på ett lätt sätt kunna köpa begagnad utrustning där pengarna går till en god sak, säger Fredrik Jönsson, marknadsansvarig HHC.

– Vi på Erikshjälpen i Hudiksvall välkomnar detta initiativ med öppna armar. Vi är en barnrättsorganisation som kämpar för att barn som lever i utsatthet ska få ett tryggare och bättre liv, både nu och i framtiden, både här i Hudiksvall och i andra länder. Att främja ungdomar som vill spela hockey ligger helt i linje med detta, säger Ellen Grahn, butikschef Erikshjälpen Hudiksvall.

-Vi hoppas från båda håll att detta kommer bli en naturlig mötesplats för engagerade i Hudik Hockey där utrustning för en billig peng men även de nyfrälsta till sporten ishockey kan hitta utrustning för en billig peng, avslutar Fredrik.

Erikshjälpen är en biståndsorganisation som främst syftar till att bedriva socialt och humanitärt arbete bland barn och unga. Fokus är på barns rätt till utbildning, hälsa och skydd. Även familjer får genom hjälp till självhjälp möjlighet till försörjning. Organisationen bildades 1967 och i Hudiksvall finns man på Hyggesvägen 1 där man bedriver en Erikshjälpen Second Hand butik.

Butikens öppettider: Tisdag: 12.00 – 18.00 Torsdag: 12.00 – 18.00 Lördag: 11.00 – 15.00 Gåvomottagningens öppettider: Måndag-fredag: 8.00 – 16.00

Integration: Svanbacken (Asylboende)

Svanbacken is
Hudik Hockey och Svanbacken Strandhotell, Delsbo, har kommit överens om ett samarbetsavtal för säsongerna 2015-2016–2016-2017 med option för säsongen 2017-2018 (vissa delar kommer dock att märkas redan denna säsongen). I och med detta avtalet blir Svanbacken GULDPARTNER med start nästa säsong.

– Jätteroligt att Svanbacken vill göra denna satsning på våra barn & ungdomar som dessutom ligger väl i linje med vårat övergripande samhällsengagemang där integration är ett prioriterat fokusområde tillsammans med barn och jämställdhet. Fr.o.m. nästa säsong och framåt kommer dessutom alla våra ungdomscuper gå under samlingsnamnet Svanbacken Hockey Games med tillägget U9, U10 etc., säger Fredrik Jönsson, marknadsansvarig, HHC.

I samarbetet ingår även att asylsökande kommer delta på prova-på-träningar med U15 varje säsong samt att asylsökande bjuds in varje säsong till en match med HHC:s A-lag.

– Känns roligt att samarbeta med Hudik Hockey i en rejäl satsning på ungdomar och inte minst integration som i dagens samhälle väcker stora debatter. Känns bra att vara i framkant i vår kommun, säger Chrille Sidfält, Svanbacken Strandhotell.

https://youtu.be/eOB4-k61Usc

Dessutom får U-15 laget varje säsong, inklusive denna säsongen, ett betydande femsiffrigt bidrag från Svanbacken för att användas till cuper eller annat hockeyrelaterat.

– HHC har mycket att tacka Mathias Johansson förälder i Hudik Hockey U15 som initierade och har varit driven i detta samarbete, ett stort tack till Mathias som har en stor del i denna ungdomssatsning tillsammans med Svanbacken, avslutar Fredrik Jönsson, marknadsansvarig, HHC.

Nyhet på vår hemsida när asylsökande åkte skridskor för första gången med HHC U15 – klicka HÄR.

Webb-TV HÄR från helahalsingland.se

“Träningspublik” vid A-lagets träning klicka HÄR.

Intervju, P4 Radio Gävleborg, med marknadsansvarig Fredrik Jönsson & Olle Persson, U16, klicka HÄR för att lyssna.

Träningspublik 640
Asylsökande från Svanbacken spanar in en träning med A-laget.

Robin hjälper till
#9 Robin Karlsson hjälper till.

Svanbacken lagbild U15 A-lag 640
Lagbild; Svanbacken, U15 och A-lag.

Utrikesfödda: “ROBIN CREW”

Robin Crew Ibrahim 640 px
Ett pilotprojekt för integration, nätverk och möjligheter i samhället, frontat av backen #9 Robin Karlsson som samarbetar med Ibrahim Alhassan Gomda, f.d. fotbollproffs från Ghana. Klicka HÄR (www.robincrew.com) för mer info.

“Det behövs förändring” – artikel i HT. Klicka HÄR.

“Idrotten kan vara med och påverka” – artikel i HT samt webb-tv intervju vilket finns HÄR.

Skola & Arbetsliv: Samverkan Lärande Arbetsliv – SLA

SLA
Hudik Hockey hade en plats i styrelsen säsongen 2013-2014, suppleant, och representerade Handeln & Besöksnäringen.

För mer info gå in på hemsidan.

Mentorskap & Föredömen: Fadderverksamhet

HHC driver sedan 2013 en fadderverksamhet där A-lagsspelarna är fadder åt HHC:s ungdomslag dels genom att delta på träningar samt att diskutera kring värderingsfrågor med våra barn och ungdomar.

Syfte med fadderverksamheten är att förmedla sunda värderingsfrågor via barnens och ungdomarnas idoler, A-lagsspelarna, samt att stärka “VI-känslan” i HHC.

Nyhet på SISU:s hemsida.

Destination Glada Hudik

Vi lever i en destination

En destination är ett geografiskt område där flera olika aktörer gemensamt bidrar till att göra området intressant och konkurrenskraftigt som resmål och där man kan erbjuda en helhetsupplevelse för besökaren i form av att “bo, äta, göra, handla, resa, offentliga leveranser”.

Källa: Svensk Destinationsutveckling AB

Fram till december 2013 spelade Hudik Hockey en aktiv roll i strategigruppen för bildandet av den ideella föreningen Destination Glada Hudik.

Numer är Hudik Hockey en representant i varumärkes- & marknadsgruppen tillsammans med andra aktörer från både näringsliv och kommun.

För artikel i HT.

Samhällstjänst

Under flera år har HHC samarbetat med Kriminalvården där ungdomar får möjligheten att komma tillbaka till samhället genom att hjälpa till under våra matcher i s.k. samhällstjänst.