fre 13 mar Slut
Hockeylag MAR 1
Hockeylag TRA 0
lör 14 mar 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag TRA -

Kaptenen och trotjänaren stannar!

Idag kan vi presentera ytterligare två riktigt tunga kontraktsförlängningar – kapten Filip Petersson och trotjänaren Eric Gustafsson fortsätter i klubben.

Det är med stor glädje vi idag kan meddela att vår lagkapten Filip Petersson samt trotjänare Eric Gustafsson har valt att förlänga med klubben ännu ett år!

Filip gjorde i år en av de bästa (om inte den bästa) säsongen i karriären och är med sitt eviga slit ovärderliga för laget och trots Allsvenskt intresse väljer nu kaptenen att förlänga med moderklubben.

Eric gjorde även han en mycket stark säsong och vann med sina 50 poäng den intern poängligan i laget och hamnade på en 16:e plats totalt i Hockeyettans poängliga. Eric är dessutom ett riktigt farligt vapen i powerplay med sitt fina spelsinne.

Man behöver således inte vara nån expert för att inse hur extremt viktiga dessa två påskrifter är, inte bara för truppen i sig utan även för föreningen och alla supportrar.

– Vem vill inte vara med på den resa som TAIF har påbörjat? Känns otroligt spännande att få spela 1 år till med detta härliga gäng och framför vår fantastiska publik! Jag är också väldigt tacksam gentemot TAIF (Frasse) och min familj som verkligen fixat och gett mig möjligheten att får göra det jag älskar en säsong till, kommenterar Eric.

Klubbchef Stefan Fransson är naturligtvis också mycket nöjd med att ha fått behålla dessa profiler i laget.

– Otroligt härligt och riktigt tunga påskrifter av våra värdefulla egna TAIF-produkter! De visade verkligen vägen föregående säsong och vill vara med och fortsätta vår resa. Känns otroligt skönt!

Med detta är nio spelare klara för nästa säsong. Lagbygget fortsätter nu så håll utkik på hemsidan framöver för ytterligare nyheter!