Fortsatt samarbete mellan TAIF och Strömsholmen

TAIF fortsätter sponsorarbetet och vi är denna gång mycket glada över att Strömsholmen AB vill fortsätta att stötta oss.

Arbetet med att förlänga samarbetet med våra så viktiga sponsorer fortsätter och nästa partner att förlänga avtalet med oss är Strömsholmen AB – detta är vi så klart oerhört glada över!

– Vi är mycket tacksamma att Strömsholmen ser värdet i att sponsra lokala föreningar och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete, säger Patrik Månsson, vice ordförande i TAIF.

Strömsholmen AB grundades redan 1876 och ingår som en självständig del i Barnes Group Inc, i USA. Med huvudkontor i Tranås har de över 700 anställda i 10 länder samt distributörer i ca 50 länder. De utvecklar, tillverkar och marknadsför gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terränggående fordon. De har förfinat denna teknik i över 40 år och är sedan många år världsledande med en exportandel på 95%.

– Många är intresserade av idrott på Strömsholmen AB i Tranås och vet vilket värde idrotten skapar för våra barn och ungdomar så därför är vi en stolt sponsor av Tranås AIF, säger Johan Björndal som är sälj- och marknadschef på Strömholmen AB.

Vi säger stort tack till Strömsholmen till det fortsatta avtalet!