OnePartnerGroup förlänger avtalet med TAIF

OnePartnerGroup som är en viktig partner till TAIF har valt att förlänga sitt sponsoravtal.

Det är inte bara förlängningar av spelarkontrakt som är viktiga, utan även våra sponsorer är mycket värdefulla att få behålla.  Denna gång kan vi med glädje meddela att OnePartnerGroup har valt att fortsatt stötta oss.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. De är en trygg partner som erbjuder hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning eller smarta produktionslösningar.

– Det är kul att få vara en del i föreningen Tranås AIF. Att synas med vårt namn stärker också vårat varumärke ute på marknaden, och att våra tre värdeord andas även i TAIF – Schysst. Framåtlutad, Lagspelare. TAIF har ju som mål att nå Hockeyallvesnkan och vi är gärna med på den resa och satsning som TAIF gör. Genom TAIF får vi dessutom mycket tillbaka i form av pålitlig arbetskraft genom spelarna som vi hyr ut till våra kunder i Tranås med omnejd. De representerar oss på absolut bästa sätt och är bra ambassadörer för oss på OnePartnerGroup. Det säger Jesper Kempe som är platsansvarig i Tranås.

TAIF är naturligtvis oerhört glada över att OnePartnerGroup vill vara med på vår resa mot Hockeyallsvenskan.

– Kul att vi har förnyat vårt samarbete med 3 år. Det betyder mycket för oss och framförallt hjälpen med att få ut spelarna i arbete och vara en samarbetspartner då OnePartnerGroup har event i Stiga Arena, säger klubbchef Stefan Fransson.

Stort tack till OnePartnerGroup för ert ovärderliga stöd!