Karls tankar inför match: TAIF-Kalmar

Lördag och hemmamatch, kan ju inte bli bättre! I morgon är det Kalmar som kommer på besök. Deras senaste match var mot Kallinge och den vann de med 3-2 efter att ha legat under med 2-0. De avgjorde matchen med endast två och halv minut kvar av matchen så det är ett Kalmar som kommer till Tranås med gott självförtroende.

För vår egen del var vi i Halmstad och spelade och fick med oss en poäng där ifrån. Tycker att vi möter ett Halmstad som spelar med hög fart och med ett gott självförtroende. Vi får tyvärr inte till det riktigt i det offensiva spelet men däremot så spelar vi ett bra försvarsspel under stora delar av matchen. När vi gör 3-1 och det återstår bara nio minuter av match så är känslan att vi ska ta med oss alla tre poäng hem, men så blir inte fallet tyvärr. Halmstad avslutar bra och vinner med 4-3 i förlängningen.

Det kommer vara en liten speciell match i morgon då vi kommer att spela den så kallade Cancermatchen. Jag hoppas att det kommer vara mycket folk uppe i hallen och att ni som är där är med och stöttar kampen mot cancer genom att ge ett litet bidrag till Cancerfonden.

Avslutningsvis vill jag hälsa alla välkomna till matchen i morgon och tillsammans ska vi skapa en härlig stämning i vår hemmaborg.

Biljetter: Köp biljetter
Webbsändning: Köp webbsändningen