Karls tankar inför match: TAIF-Nybro

Imorgon är det onsdag och det är Nybro som kommer på besök till Tranås. Efter att vi har haft en veckas speluppehåll så står vi inför en härlig utmaning genom att vi ska försöka få Nybro på fall. Vi har stött på varandra tre gånger denna höst och det är Nybro som har vunnit samtliga matcher.

Jag tycker de har varit det bättre laget i alla dessa matcher och vunnit välförtjänt men som vårt spel har sett ut den senaste tiden så tror jag att vi har en mycket bra chans att slå Nybro ikväll. Med det menar jag att vi har blivit mer noggranna i vårt spel och det är det som krävs om man ska ta poäng av de bästa lagen i serien.

Som jag nämnde tidigare så har det varit en veckas uppehåll och det har vi utnyttjat genom att vi tränade hårdare i torsdags och i fredags förra veckan. Spelarna fick ledigt både lördag och söndag för att sen träna som vanligt måndag och tisdag. Det har varit fokuserat och bra fart på träningarna inför matchen så vi kommer till kvällens match med god känsla i gruppen. Det har även kommit in en ny spelare i laget och det är Sebastian Frantz som kommer närmast från AIK.

Vi ska göra allt på isen och ni supportrar ska göra allt på läktaren för att poängen stannar i Tranås!