Karls tankar inför match: TAIF-Nybro

Efter sista matchen som vi hade mot Kallinge borta så har vi tränat på hårt både på isen och inne i gymmet. Vi har lagt fokus på att ha lite längre åkningar för spelarna samtidigt som vi hela tiden har gnuggat på med vårt grundspel. Kanske inte de roligaste träningarna men vi kommer att ha nytta av det under Allettan.

Men nu är vi framme vid hemmapremiären i Allettan och det är tuffast tänkbara motstånd som vi ställs inför. Det är ett Nybro som jag tycker har spelat en bra hockey under hösten. Vi har stötte på varandra två gånger i serien, första matchen som var nere i Nybro så vann de ganska komfortabelt med 5-2. Matchen i Tranås så tycker jag att vi gör en bra insats men tyvärr släpper vi in en puck i slutet av matchen och det är Nybro som vinner på straffar.

Vi förväntar oss en jämn och tuffa fight där det gäller att vi spelar ut och samtidigt håller oss till det vi har pratat om.

Nu hoppas vi på att vi gör en bra prestation i morgon och tillsammans med er i publiken ska vi se till att alla tre poängen stannar i Tranås.