Karls tankar inför match: TAIF-Mariestad

Det är tätt mellan matcherna nu, och det är ju så vi vill ha det. Imorgon kväll är det Mariestad som kommer på besök till Stiga Arena och återigen så kommer det förmodligen att bli en jämn och tight match.

Mariestad är ett utav lagen som tippas högt upp i tabellen, de vann den västra serien ganska klart med 53 inspelade poäng. De har inlett Allettan med två vinster och två förluster. Senaste matchen vann de med 6-2 hemma mot Skövde.

För våran del så blev det ju tyvärr förlust i senaste matchen. Det var Halmstad som stod som segrare efter 60 minuter med 2-1. Jag tycker killarna kämpar och sliter och spelar efter det vi har sagt innan matchen. Tycker också att vi har lägen i sista perioden för att göra ett par mål men så blev inte fallet, och man ska inte ta bort att Halmstad gjorde det bra i egen zon plus att deras målvakt gjorde ett par bra räddningar.

Det gäller för oss att fortsätta jobba hårt varje gång vi är på isen så kommer det att ge utdelning och vi får hoppas att det händer redan imorgon. Välkomna till morgondagens match och nu ska vi se till att det blir en bra stämning i hallen tillsammans!