Karls tankar inför match: TAIF-Kallinge/Ronneby

Vi börjar med att titta tillbaka på de två senaste matcherna. I fredags var vi i Mariestad och spelade och vann med 2-0. Oerhört starkt av oss att hålla nollan i denna svåra bortamatch. Jag tycker att vi genomför matchen på ett mycket bra sätt och det är roligt att se hur killarna offrar sig för varandra så att vi vinner matchen.

I söndags spelade vi mot Visby hemma och vann med 4-2. Självklart skönt att vinna matchen med tanke på att det var en viktig match för båda lagen. Starkt av oss att vinna med tanke på att vi hade spelat både mot Halmstad borta i onsdags och hade Mariestad borta i fredags.

I morgon är det Kallinge/Ronneby som är på besök i Stiga Arena. Vi har spelat mot varandra tre gånger denna säsong och de har vunnit samtliga matcher. Två av matcherna har de avgjort precis i slutet av matcherna, men i morgon får vi hoppas att  det är vi som är starkast i slutet av matchen.

Återigen en viktig match för oss och med ert stöd på läktaren så ska vi se till att det blir en bra hockeykväll i Stiga Arena!