Wisest och TAIF förlänger sitt samarbete

Arbetet med att knyta sponsorer till oss fortsätter och vi kan i dag stolt berätta att vi förlängt avtalet med Wisest.

Det är nu klart att Wisest kommer att vara med oss ytterligare tre år framöver.

– Det känns väldigt bra att få vara med och stötta en förening som Tranås AIF. Föreningen har ett A-lag som levererar fina resultat, tar väl hand om ungdomarna och ger tillbaka så mycket glädje och gemenskap till staden, år efter år. Just därför känns det extra bra, säger Vanja Arsenovic, marknads- och kummunikationsansvarig på Wisest.

Klubbchef Stefan Fransson är även han glad över att Wisest väljer att fortsätta samarbetet med klubben.

– Fantastiskt kul att Wisest vill fortsätta stödja vår verksamhet de kommande tre åren, en viktig del för vår fortsatta utveckling där Wisest visar att de vill vara med oss och ett tecken på att de tror på oss.

Stort tack till Wisest!

 

Wisest – Ett IT-bolag i framkant

Med över 80 års samlad erfarenhet inom IT arbetar Wisest tillsammans med dig för att hitta rätt IT-lösningar för din verksamhet. Vi är övertygade om att de tjänster vi erbjuder kommer underlätta och framförallt effektivisera det dagliga arbetet i er verksamhet.

Vi tar ansvar

Att ta ansvar för vår personal, kunder och samhälle är en naturlig del av vår verksamhet. Vår hållbarhetsutveckling grundar sig i en bedömning om hur vi bedriver vår verksamhet på ett etiskt, socialt och miljömässigt hållbart sätt. Alla våra medarbetare har ett ansvar gentemot våra kunder, samhälle och vårt hållbarhetsarbete.

Vi har valt att jobba utefter tre grundpelare för vårt arbete – Medarbetaransvar, Partneransvar och Samhällsansvar. Vi är medvetna om att det finns mycket att göra inom området. Målet är att hela tiden utvecklas inom det.

Läs mer om Wisest på deras hemsida