Klubbchefen: “Vi ska gå stärkta ur denna pandemi…”

Hej alla sponsorer och alla andra som är intresserade av Tranås AIF Hockey!

Trots den pandemi vi lever i just nu så går livet vidare och vi måste se framåt, likaså Tranås AIF Hockey som vill komma vidare från där vi är nu. Vi har ekonomiskt haft några fantastiska säsonger bakom oss men också bra sportsliga år där vår vision överensstämmer med verkligheten. Allt blir mycket positivare och det inspirerar oss till att se framåt med nya möjligheter.

Vi har nu börjat komma igång med sponsring och fått en bra respons så långt så det känns toppen. Vi hoppas därför att ni alla fortsätter att stödja idrotten och oss Tranås AIF Hockey, det innebär fördelar både för samhället och varje enskild individ. Vi ska gå stärkta ur denna pandemi kris och tror att ni också vill göra det tillsammans med oss. Tillsammans blir vi starka.

Ni är oerhört värdefulla och viktiga för vår verksamhet som vi vill utveckla hela tiden. Vi är ett företag trots att föreningen är uppbyggd på ideella krafter så vill vi hela hitta nya möjligheter och se framåt, hitta nya vägar i livet och inte titta bakåt utan framåt med hopp om att vi ska bli bättre.

Det finns verkligen många anledningar att stötta oss, Vi bidrar med en social gemenskap som skänker och ger många människor glädje både på läktaren, i staden och givetvis också på isen där vi ska ha kul tillsammans. Vi skapar engagemang och glädje runt om i stugorna och det betyder mycket för oss.

För att lyfta något vad vi gör för ungdomarna och vårt engagemang som förening:

  • Vi motverkar stillasittande då vi håller barnen aktiva och hjälper dom till en bättre fysisk hälsa och välmående
  • Vi är en miljö där man ska ha kul och ges möjligheten att utvecklas, kanske komma ifrån vår stressiga krävande vardag och träffa goda kompisar
  • Vi strävar alltid att vi ska kunna ge våra ungdomar en sund och bra miljö att vara i
  • Vi har många förebilder som är med och guidar nästa generation vuxna
  • Vi kan fortsätta med våra låga träningsavgifter
  • Vi kan ha interna utbildningar i värdegrundsfrågor

Vi kommer som många andra företagare gå en tuff säsong till mötes med förmodade mindre intäkter och som jag befarar inga arrangemang med landslagsturneringar, något vi är väldigt duktiga på. Tranås sätts på kartan och vi bidrar med vad vi kan till näringslivet i Tranås.

En nyhet vi kommer börja med och vill utveckla är Tranås AIF Hockeys uthyrning av A-lagspelare. Den sociala biten och att spelaren ska få en huvudsaklig inkomst så de klarar sig är vårt viktigaste budskap med uthyrningen så här hoppas jag att ni vill utnyttja oss så får vi ytterligare en väg att stärka våra varumärken tillsammans.

Vi hoppas som sagt att ni alla fortsätter att stödja oss kommande säsong(er). Var aldrig rädda för att höra av er, vi är öppna för de mesta lösningarna och idéerna och om ni behöver hyra A-lagspelare.

Vi kan alla göra skillnad tillsammans – tillsammans är vi TAIF!

Varma Hockeyhälsningar
Stefan Fransson,
klubbchef Tranås AIF Hockey