Fortsatt samarbete mellan TAIF och baks & co

Då kan vi presentera ytterligare ett nytt sponsoravtal på tre år – denna gång är det baks & co som är med och stöttar oss.

Baks & co är nästa viktiga partner att förlänga samarbetet med TAIF.

– Väldigt kul att ännu en viktig sponsor vill fortsätta vara med oss på resan och bidra till vår verksamhet. Fantastiskt att baks & co vill fortsätta i ett 3-årsavtal, tycker det är indikation på att vi levererar och vi ser fram mot de kommande åren tillsammans, säger Stefan Fransson.

Cathrine Osbeck är kontorschef på baks & co i Tranås och även hon tycker det är riktigt kul att få vara med på TAIF’s planer och visioner.

– Vi ser fram emot att vara med på TAIF Hockeys resa mot Vision 2021, där hela föreningen, från ungdom till A-lag, jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Målet har stor betydelse på många sätt. Vi på baks & co vill coacha våra kunder att nå sina drömmar och mål. Därför är det extra kul att vi även fortsättningsvis syns tillsammans med TAIF-målvakterna och hjälpa till att uppfylla målet, säger Cathrine.

Vi hälsar baks & co välkomna till tre nya år med oss!

 

Baks & co – en byrå mer som du

Vi är inte som alla andra. Vi är mer som du. Goda samarbeten kräver goda relationer. Och för att odla långa och givande relationer behöver man ha mycket gemensamt. Som kund hos baks & co kan du vara säker på att inte bli en i mängden. Vi vill lära känna dig- och vi vill att du ska känna oss. För det är så vi skapar samarbeten som ger lite extra.

Vi på baks & co har kunskaperna och erfarenheterna som ger dig som företagare den allra bästa servicen inom de områden där du behöver oss; från den dagliga redovisningen till bokslutsarbetet och revisionen. Vi hade inte varit där vi är idag utan att anstränga oss lite extra för att ha en god relation till våra kunder. För vi vet hur viktigt det är.

Läs mer om baks & co