Stort tack till alla ovärderliga eldsjälar!

Jag måste från mitt hjärta verkligen tacka vår fantastiska billotterigrupp för ert helt otroligt fantastiska arbeta ni gör för föreningen. Det såg mörkt ut med att vi skulle kunna sälja alla lotter, men er magiska slutspurt och ert engagemang för TAIF har gjort att vi i skrivande stund så när är i hamn. Jag hoppas och tror att de sista lotterna kommer att säljas också.

Ni är verkligen värda ett stort omnämnande i media, Lars-Åke Andersson, Bertil Blom, Lasse Schildt, Göran Brage, Lennart Ekwall, Patrik Månsson, Solbritt Gustafsson och Inga-lill Olofsson och alla andra som hjälpt till med försäljningen av årets lotter.

Det är som sagt en magisk prestation av er och ett ovärderligt jobb ni gör för TAIF. Helt fantastiskt, ni är våra största stjärnor vi har i föreningen! Vi får hitta en lämplig tid och dag i den oroliga tid vi lever i då ni/vi får fira ordentligt.

Vill så klart också passa på att tacka alla säljare och givetvis er alla som köpt lotter av oss, utan er hade de inte gått. Helt otroligt är det och ett stort tack till alla!

Gott Nytt År på er alla!

Stefan Fransson, klubbchef