Lyfter det för ESK ikväll?

Efter en bedrövlig svit med förluster spelar Enköping ikväll genrep hemma mot Wings. Sista chansen att göra sig själva upprättelse samtidigt som man möjligen kan sätta sig i respekt mot Wings – samma lag som man möter i seriepremiären nästa helg.

Seriepremiär 1 okt: ESK-Wings
Säkra din sittplats nu!  Köp biljett här >>

Med sex raka förluster på försäsongen är det garanterat ingen hos Enköping som är nöjd.

Det här var ju säsongen där kravnivån skulle upp och det inkluderade även matcherna på försäsongen.

Att hitta orsaker till hur det ser ut och vad som bör göras åt saken får man nog lika många svar på som antal personer man frågar. I sina bästa stunder spelar laget riktigt bra och både kompetens och styrka finns i både truppen och ledarstaben. Nu gäller det bara att få ut den också!

Ikväll är det genrep inför seriepremiären nästa helg. Motståndare både ikväll och nästa helg är derbykonkurrenten Wings och det är väl inget understatement att ESK slår ur underläge.

Lagen möttes i Märsta för två veckor sedan och då vann Wings med blott 2-0. ESK-coachen Jonas Norgren menade efteråt att man var väl så bra som motståndarna, men att man hade förtvivlat svårt att göra mål.

Matchen startar kl 19 och har fri entré.

 

ESK – Wings HC
Bahcohallen
Fredag 22 sep kl 19
Fri entré

Du kan också se matchen på Hockeyettan Play.  Antingen köper du matchen enskilt eller så tecknar du ett förmånligt abonnemang som gäller hela säsongen där du kan se alla matcher och alla lag. Välj oss i listan över lag, så går ett litet stöd till oss!

 

ESK:S TRÄNINGSMATCHER:

23 aug kl 19: ESK-Vallentuna 1-2

6 sep kl 19: Väsby-ESK 7-3

8 sep kl 19: Wings-ESK 2-0

13 sep kl 19: ESK-Surahammar 1-5

15 sep kl 19: Surahammar-ESK 8-2

20 sep kl 19: ESK-Väsby 0-7

22 sep kl 19: ESK-Wings