Inför Hammarby – Huddinge

Hammarby tar emot Huddinge, med nedsläpp kl 19.00 onsdag 3/10 i SDC-hallen. Insläppet öppnar kl 18.00.

Kvällens matchsponsor är Skoda Stockholm

Biljettinfo

Vuxen: 100 kr
Ungdom 12-17 år, pensionär, student: 50 kr
Barn + spelare i Hammarby Hockey: fri entré

Vi tar emot kontanter, kort och swish!
Nytt för i år är att du kan förköpa biljetter online (då tillkommer 10 kr i administrativ avgift): https://www.tickster.com/sv/p/hammarby-hockey/h1grunds2018′

Webb-tv

Matchen sänds på webben (för 99 kr): https://live.hockeyettan.se/live/9992


Läget i laget

Magnus Kullerback är fortfarande borta pga skada, i övrigt är alla spelare tillgängliga.

Motståndarkoll

Huddinge har ju varit ett pålitligt topplag sedan många år, och trots att många meriterade spelare försvann inför säsongen har man fått en bra start och visat att man fortsatt blir att räkna med i toppen av tabellen. Tre segrar efter ordinarie tid och en efter förlängning har det blivit hittills, och en strafförlust borta mot Visby/Roma. Huddinge är ett av fyra lag med en nolla i förlustkolumnen, och ligger på fjärde plats inför onsdagens omgång.

Noterbart är att Huddinges bägge målvakter delat på uppgiften hittills och ligger tvåa och trea i målvaktsligan, det blir med andra ord en tuff utmaning att få hål på den som får chansen mellan stolparna imorgon.

Huddinge har också seriens bästa box play så här långt, medan man i numerärt överläge placerar sig strax bakom Bajen i statistiken. Just utvisningarna spelar ju ofta en avgörande roll i matcherna, och att Huddinge snittar dubbelt så många utvisningsminuter som Hammarby kanske kan ge lite extra hopp till de grönvita supportrarna. Bajen slår ur underläge, men vi har stört Huddinge förr och sitter bara försvarsspelet så är skrällchanserna goda!