Veckans lag #5 Hockeyettan Västra

En ny vecka har infunnit sig, det betyder att det är dags att presentera denna Veckans Lag från den västra serien i Hockeyettan.

Målvakt: 

Christoffer Hanning – Köpings HC (1)

Köpings burväktare har haft en riktigt bra vecka i Hockeyettan. Trots att hans lag förlorat båda veckans matcher efter straffar tar sig Hanning in på listan som bästa målvakt med en räddningsprocent på 93,8%.

Backar: 

Fredrik Lindström – Tranås AIF (2)

För andra gången den här hösten tar sig Lindström in i veckans lag, detta efter en vecka där han producerat en assist men varit inne på fem plusmål och inget mål bakåt.

Filip Halvordsson – Borlänge HF (1)

>För första gången med i veckans lag den här hösten. Spelade ett stabilt försvarsspel samtidigt som han utgjorde ett offensivt hot i Borlänges matcher. Spelade totalt 4 plus den gångna veckan.

Forwards: 

Markus Persson – Borlänge HF (2)

Fortsätter att leverera poäng frö Borlänge och visar att han egentligen hör hemma på en högre nivå, under veckan blev det tre spelmål och ett straffmål i straffläggningen mot Köping.

Victor Wänghult – Kumla HC (1)

Kumlas poängspruta hade en riktigt bra vecka även om hans lag bara fick med sig tre poäng. Wänghult stod för tre mål och två assist under de två matcherna och tar därför plats i Veckans Lag.

Eddie Davidsson – Mariestad (1)

Mariestadsspelaren var tungan på vågen under segermatchen mot Surahammar och stod då för samtliga tre mål för Mariestad, matchen innan hängde han en balja när Mariestad bortaslog Arboga och tar därför plats i denna upplaga av Veckans Lag.

 

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag finns de här nedanför:

Veckans Lag #4
Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1

//Kristoffer Bennemyr-Porath