Veckans Lag i Hockeyettan Södra

Det är hög tid att presentera de sex spelarna som representerar den södra serien denna vecka.
En vecka där det varit otroligt hård konkurrens på samtliga positioner men dessa sex är uttagna denna gång:

Målvakt: 

David Elmgren – HC Dalen (1)

Elmgren hade en fenomenal vecka och släppte bara en puck förbi sig på 120 minuters spel, han räddade dessutom 71 av de 72 skotten han fick på sig under veckan och landade på otroliga 98,6% i räddningsprocent.

Backar: 

Dave Lindarv – Mörrums GoIS IK (2)

För andra gången den här hösten tar Lindarv plats i laget och han gör det efter en vecka där han stod för fyra assist, naturligtvis imponerande och ger en självklar plats i Veckans Lag.

Viktor Näslund – HC Dalen (1)

Dalens offensiva back stod för ett mål och en assist under veckan som gick, han var också en av de bästa spelarna i Dalens försvarsspel och var en av anledningarna till att Elmgren bara släppte en puck förbi sig.

Forwards: 

Hampus Harlestam – Vimmerby HC (1)

En av de viktigaste spelarna i Vimmerby under säsongen och som han levererat, tvåa i den interna poängligan och under veckan som gick stod han för två mål och tre assist när Vimmerby vann sina båda matcher.

Måns Carlsson – Vimmerby HC (2)

Om Harlestam varit en viktig kugge för Vimmerby så har Måns Carlsson varit minst lika viktig. En tvåvägscenter som alltid jobbar för laget. Har under veckan som gått gjort tre mål och en assist och leder den interna poängligan.

Kalle Hult – HC Dalen (1)

Kalle Hult tar den sista platsen i Veckans Lag och han gör det efter ett hattrick och totalt fyra mål för sitt Dalen. Är en av anledningarna till att Dalen nosar på en Allettan-plats precis bakom Kallinge/Ronneby.

Har du missat tidigare upplagor av Veckans Lag finns de att läsa här under:

Veckans Lag #7
Veckans Lag #6
Veckans Lag #5
Veckans Lag #4
Veckans Lag #3
Veckans Lag #2
Veckans Lag #1

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath