Premiär för vårserien: inför Hammarby-Segeltorp


Biljettinfo

Vuxen: 100 kr
Ungdom 12-17 år, pensionär, student: 50 kr
Barn + spelare i Hammarby Hockey: fri entré

Vi tar emot kontanter, kort och swish!

Nytt för i år är att du kan förköpa biljetter online (då tillkommer 10 kr i administrativ avgift): https://www.tickster.com/sv/p/hammarby-hockey/h1grunds2018′

 

Aktiviteter

Puckkastning i andra periodpausen. Köp din puck vid souvenirbordet – eller varför inte ta två!
Souvenirförsäljning från Hammarby Hockey och ev. också Bamsingarna

 

Webb-tv

Ingen sändning från matchen

 

Läget i laget

Magnus Kullerback, Jakob Wallin och Markus Jernberg missar matchen.

Nyförvärvet Robin Andersson är spelklar, och lirar i tröja nummer 4!
Hammarby kommer också ha med tre spelare från J20-laget i matchtruppen; Wille Hannegård, Lukas Ribbestad och Gustav Sunnqvist.

 

Förutsättningar inför vårserien

I serien deltar de lag som slutade på plats 6-12 i grundserien. Dessa sju lag möter varandra tre gånger, vilket innebär totalt 18 matcher för resp. lag.

Lagen inleder serien med ett antal bonuspoäng, baserat på hur man placerade sig i grundserien. Tabellen ser därför ut så här inför första omgången:

Vallentuna, 6 poäng
Segeltorp, 5 poäng
Nyköping/Gripen, 4 poäng
Sollentuna, 3 poäng
Hammarby, 2 poäng
Hanviken, 1 poäng
Trångsund, 0 poäng

Det lag som vinner serien kvalificerar sig för playoff till allsvenskt kval. lag 2-5 har spelat färdigt, och lag 6-7 kvalar för att hänga kvar i Hockeyettan.

 

Motståndarkoll

Segeltorp placerade sig alltså tre platser ovanför Hammarby i grundserien, på sjunde plats. ”Torpet” är nykomlingar och gick väldigt starkt i början, men föll tillbaka mot slutet.

I grundserien blev det hemmaseger i bägge mötena lagen emellan – för Hammarbys del med 3-2. Mötet i Segeltorpshallen slutade hela 8-0 till hemmalaget, räkna med att Bajenlirarna är revanschsugna! Noterbart är att den segern var Segeltorps enda på de sista sex omgångarna i grundserien.