Visst antar ni utmaningen?

ÖIK 08 utmanar övriga lag i Stadsstafetten!

Kanske lyckas ÖIK tillsammans bli största klubb i Stadsstafetten?

Stadsstaffeten är en löpartävling i centrala Östersund som utgår från torget 30 maj. Man springer i Tremannalag. Personer födda 2005 och yngre springer en kilometer var och födda 2004 och äldre springer med de vuxna dvs 3 km per sträcka.

 

ÖIK 08 har haft med ett par lag de senaste två åren och sprungit i ÖIKs matchtröjor.

 

“I klubbens anda har vi delat in jämna lag och vi upplever att det bidragit med en härlig boost till lagkänslan, en chans att utmana sig själv lite utanför comfortzone, men framför allt att samlas kring något gemensamt efter säsongen. Det vore kul om vi kunde fylla torget i våra härliga ÖIK-färger 30 maj, där vi alla kan bilda en mäktig klack och bära fram våra duktiga ungdomar.” – Kalle Maripuu tränare ÖIK 08

 

Visst antar ditt lag utmaningen? 

Du anmäler laget själv här: http://www.stadsstafetten.se/