Vinst för SK Lejon!

Det blev dubbla vinster idag när SK Lejon mötte Vännäs HC i en spännande drabbning i Skellefteå Kraft Arena och samtidigt samlade in pengar till mustaschkampen.
Om vi börjar med den insamling föreningen gör till förmån för prostatacancerförbundet så inbringade den idag 2010kr, stort tack till alla åskådare på plats, missade du matchen men ändå vill hjälpa till eller tycker segern är värd en gåva så klicka på denna LÄNK och swisha ett belopp, stort tack på förhand.

I matchen kom Vännäs ut starkast och det tog en bit in i första perioden innan lejon kunde äta sig in i matchen och genom Björn Gabrielsson tog man också ledningen som höll sig till periodvila.
I andra perioden som blev målrik tog Lejon kommandot då Kristian Falk och Filip Puurunen gjorde mål men Vännäs reducerade och avslutade start med två mål sista minuten och det var helt lika på 3-3 inför sista perioden.
Edwin Enstrand gav lejon 4-3 i början på tredje perioden, det visade sig bli matchvinnande målet då ledningen stod sig tills slutsignalen ljöd.
En skön seger på hemmaplan och laget går nu in med två raka segra i en träningsperiod inför nästa match som blir den stora HockeyFesten, onsdag den 20:e november då Piteå kommer på besök och hela hallen ska fyllas med publik.