tis 25 feb Slut
Hockeylag HAH 0
Hockeylag VSB 1
tis 25 feb Slut
Hockeylag STR 0
Hockeylag TRO 1
tis 25 feb Slut
Hockeylag AIF 3
Hockeylag OIK 2
tis 25 feb Slut
Hockeylag NYK 1
Hockeylag NYB 2
tis 25 feb Slut
Hockeylag TEG 4
Hockeylag BOD 0
tis 25 feb Slut
Hockeylag VIM 3
Hockeylag KRIF 4
tis 25 feb Slut
Hockeylag VRH 5
Hockeylag LIN 3
tis 25 feb Slut
Hockeylag PIT 2
Hockeylag TRA 3
fre 28 feb 19:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag STR -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag OIK -
Hockeylag AIF -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag NYK -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag BOD -
Hockeylag TEG -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag VIM -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag LIN -
Hockeylag VRH -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag TRA -
Hockeylag PIT -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag STR -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag OIK -
Hockeylag AIF -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag NYK -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag BOD -
Hockeylag TEG -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag KRIF -
Hockeylag VIM -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag LIN -
Hockeylag VRH -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag TRA -
Hockeylag PIT -

Östersunds IK värvar back och breddar målvaktssidan

Idag kan vi presentera två tillskott i truppen den förstnämnda är ingen mindre än backen Anton Schou som senaste kommer från en stabil säsong i Kalix. Under sina 27 matcher i Kalix har han noterats för 11 assist från sin backposition. Anton kommer ursprungligen från Stockholm och har fått sin fostran i AIK. De senaste säsongerna har som tidigare nämnt spenderats i Kalix men han har också under säsongen 17-18 representerat Vimmerby där han bland annat spelade med nuvarande ÖIK-backen Petter Runesson.

Per Tagesson om nyförvärvet:

– I Anton får vi en tvåvägsback som är duktig på skridskorna  och som gärna följer med i anfallen, han kommer bli ett välkommet tillskott i en redan stabil backsida. Han kommer att ansluta till laget lagom till träningen på lördag förmiddag och vara redo för spel i matcherna mot Boden och Kiruna.

Utöver backtillskottet så registrerar ÖIK målvakten Lucas Jägbring i truppen. Lucas spelar för närvarande för Modos J20 och tränar kontinuerligt med deras a-lag. Han var under fjolårssäsongen utlånad till ÖIK under två matcher mot Piteå och Boden. Under föregående säsong var han också med om att vinna Junior-SM med Modos J20. Tidigare under karriären har Jägbring varit med om att representera Småkronorna i U16 och U17 sammanhang.

Målvaktstränaren Karl Malmquist om Lucas Jägbring:

– Det är av ren säkerhetsåtgärd som vi registrerar Lucas. Han kommer att tillhöra Modo J20 så länge dom är i spel men är det så att deras säsong eventuellt skulle ta slut och vi fortfarande spelar så finns han tillgänglig för oss att täcka upp vid eventuella skador. Lucas är en målvakt med enorm vinnarskalle och är alltid som bäst när det gäller, han visade framfötterna hos oss redan ifjol så det känns bra att kunna ta in en målvakt som vi redan känner till väl.